Alla inlägg den 21 juli 2009

Av gisela jansson - 21 juli 2009 19:42

Måste bara skriva detta ju! Kände nyss på mina parade honor. Hepziba är absolut dräktig! Hon känns så kompakt i magen. Nougat och Hepziba parade sig tidigt på morgonen bara tolv timmar efter att jag satt ihop dem! Ungarna bör då komma 24/8 men det är ju snart ju! Oj! Dessutom tror jag att Alecto också är dräktig. Det var jättesvårt att känna på henne förra kullen också, hon har väl lite otydlig mage kanske. Alecto och Uffe parade sig ju lite senare också så de ungarna bör titta fram 4/9, om de finns.


Så då är det snart dax för bäbisvaka igen då! Otroligt vad fort tiden går när det är sommar!

Av gisela jansson - 21 juli 2009 17:27

Idag jobbade jag första dagen efter semestern. Det kändes lite konstigt att stiga upp klockan halv sex, annars var det faktiskt rätt okej. Det var inte så outhärdligt som jag trott, fast det är lite svårt att inte tänka på att det är ett helt år till nästa semester...


Ibland tycker jag lite synd om mig själv och då får jag en present av mig. Att börja jobba efter semestern är ett typiskt tillfälle som kräver en present. Idag fick jag åka till min favoritaffär Akvariehobby. Först fick jag gå runt och titta så länge jag ville sen fick jag köpa fem guppies. Man kan kanske tycka att guppy är en tråkig dussinfisk men jag gillar dem verkligen. Men jag tycker inte alls att de passar i ett sällskapsakvarium bara för att de är så variabla, det blir lätt stökigt då men de är verkligen fina att ha i ett artakvarium. Jag kom på för ett tag sedan att det var fem år sedan det kom in nya guppies i mitt 65 liters guppyakvarium, det är länge sen. De börjar också bli lite små och färglösa så nytt blod behövdes. Två svarta, en blå och två röda blev det. Kan ni tänka er jag motstod de fina Pygméguramisarna igen! Snart ska jag tillbaka och köpa fiskar för jag har gett bort mina neontetror (de är inte hämtade än) jag tycker inte de matchar mina vackra stänktetror, dessutom stimmar de inte tillräckligt bra för min smak. Kanske blir det bara ett par pygmégurami som ersätter tetrorna, vi får se!


Nej om man skulle ta och sätta sig och trimma Episkey kanske...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards