Alla inlägg den 2 juni 2012

Av gisela jansson - 2 juni 2012 12:48

Det är ju juni men knappast kattväder utomhus. Fy kallt, regn och blåst värsta dumma vädret. Vi hade tänkt åka till stugan i helgen men vädret var det som stoppade oss. Nåja jag har att göra ändå. Städa alla köksskåp har jag tänkt göra länge ska det bli idag då kanske? Dammsuga ska jag. Tvätta föstren är väl inte riktgt rätt sak i detta väder inte blir det någon långpromenad heller. Vattenbyte i mina största akvarium bör göras och jag ska passa på att piffa lite i det största det är lite fult och igenväxt nu igen. Marsvinen ska gosas och vägas hela bunten och de som ska ställas i ras ska väl trimmas. De är grundtrimmade men det behövs minst ett pass var på hela gänget nu också så pälsarna blir så bra som möjligt till SM. Det är sex stycken så ja... det finns att göra. Uppdaternigar till hemsidan håller jag på med också men det är nästan klart. En slutfinish på en grej i ateljen ska jag försöka hinna också. Det låter som det är mycket att göra men nu är det lugnt hela våren har varit galen! Det här är inget mot hur det varit jag hinner ta det lugnt. Skönt!


Gosa med marsvinsungarna hinner jag också. Mycket bättre än med de förra kullarna. Det är viktigt att de blir ordentligt socialiserade. Viktigt för deras framtid, ett tamt marsvin är det svårare att ledsna på än ett som är nervös och skygg. De jag sparar vill jag ju också ha trygga och goa. Alla ungarna mår bara bra och de är så fina. Lycklig matte är jag!


Jag tror jag ska kosta på mig att titta igenom mina afrikabilder i helgen också kanske ser vi lite film H och jag. En myshelg innomhus i juni.

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards