Alla inlägg den 21 juli 2012

Av gisela jansson - 21 juli 2012 10:51

Faktiskt har vi haft några riktigt fina dagar här ute nu med sol och hyfsad värme. Vi har varit ute med båten och sett havet möta himlen. Det var härligt men snurran funkar skitdåligt så det tar så väldigt lång tid att ta sig någonstans. Motorn går lätt igång och puttrar snällt en liten stump så får den motorstopp och måste dras igång igen. Båtfärden blir ryckig och besvärlig och det är minst sagt irriterande. Det måste vara något fel på bränsletillgången kanske något skit som sitter i bensinslangen. Det här har gjot att vi inte orkat åka på några långturer trots att det skulle varit härligt.


Vi har inte sovit på klipporna under bar himmel i år. Det är vädrets fel man vill inte riskera regn när man gör det. Tråkigt det hade verkligen varit mysigt.


Vad som däremot är härligt i år är att mitt "skogsarbete" blev så lyckat! Jag kan sitta i min lilla trädgård och bara njuta av att det blev så fint och luftigt. Vio har varit mycket hemma på tomten och umgåtts med våra sommarglada djur. Katterna vill nog inte åka hem i morgon och det tror jag inte marsvinen vill heller de gillar verklligen att vara ute.


Elie rosslar på hon svarar inte på Bactrimet alls men ser inte speciellt sjuk ut heller. Jag vet inte om det är en infektion ens. Aptiten är det inget fel på och andningen ser inte ansträngd ut heller hon låter bara väldigt illa som en gammal handgräsklippare när hon andas.


Ja i morgon åker vi hem då. Kanske är vi klara här det känns lite dax men vemodigt.

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards